Mesyuarat Exit Auditan Promosi di Penerbit UniSZA

DSC 0638 1000

DSC 0639 1000

Pada 8 Ogos 2019 (Khamis), Mesyuarat Exit Auditan Promosi di Penerbit UniSZA telah diadakan di Ruangan Mesyuarat UAD. Mesyuarat ini dipengerusikan oleh Ketua UAD dan dihadiri oleh Bendahari, staf Pejabat Bendahari serta Pihak Penerbit. Mesyuarat hari ini membentangkan penemuan audit berserta maklumbalas yang telah diberikan oleh pihak auditi yang merangkumi aspek pentadbiran, aktiviti jualan buku bagi tujuan promosi dan sebagainya, pemantauan sistem, stok buku serta bajet untuk tujuan perbelanjaan promosi dan aktiviti penerbit. Pihak auditi mengambil maklum dengan penemuan dan akan dibuat tindakan bagi memastikan pengurusan aktiviti promosi dilaksanakan dengan baik untuk universiti. Pengauditan yang dilaksanakan adalah bertujuan memastikan aktiviti promosi di Penerbit UniSZA dibuat berdasarkan peraturan dan prosedur yang telah ditetapkan.